Palvelut

Ilmalämpöpumppu – Jälleenmyynti ja asennus pääkaupunkiseudulla

Cr-Asennus tarjoaa monipuoliset ilmalämpöpumppu, ilmavesilämpöpumppu sekä ilmanvaihtoratkaisut. Asennuksemme kattaa myös tarvittavat sähkötyöt. Yrityksellä on TUKESin vaatimat pätevyydet sekä kylmä että sähköpuolella.

Onnistunut ilmalämpöpumpun asennus ja laitteen sijoittelu vaikuttavat ilmalämpöpumpun tehokkaaseen toimintaan. Asennus tulee aina jättää ammattilaisten tehtäväksi, sillä se vaatii erikoisosaamista. Siihen liittyviä sähkötöitä saa tehdä vain Turvatekniikan keskuksen rekisteröimät sähköurakoitsijat. Ilmalämpöpumpun asennus pitää sisällään yksiköiden sijoittelun, kondenssivaaran välttämisen ja laitteen käyttöönoton.

IlmalämpöpumppuIlmalämpöpumppu


Ilmainen kartoituskäynti

Pyydä ilmainen kartoituskäynti ja tulemme kartoittamaan rakennuksesi kokoon ja tarpeisiin soveltuvan ilmalämpöpumppu ratkaisun sekä teemme tarjouksen avaimet käteen toimituksesta.

Tilaa tästä

Huoltopalvelu

CR-asennus palvelee myös ilmalämpöpumppujen huolto, korjaus ja varosa asioissa. Säännöllisellä huollolla varmistat ilmalämpöpumppusi moitteettoman toiminnan, sekä lisäät laitteen ikää ja energiatehokkuutta.

CR-asennus on maahantuojan valtuutettu takuukorjaus / huoltopiste

CR-Asennuksella on Tukesin myöntämät, voimassaolevat sähkö- ja kylmäaineluvat

Tukes_logo

Sähkö- ja kylmäainetyöt ovat luvanvaraisia. CR-asennus on rekisteröity Tukes:iin seuraavasti:

Sähkötyöt: 4875/91/2011
Kylmäaineet: 4875/91/2011